manfi22
اطلاعات بیشتر زندگی بهتر
درباره وبلاگ


وبلاکmanfi22 محیطی جذاب ارامش بخش وعکسهای محشر

مدیر وبلاگ : وحید و حمید شیرزاد

بستنی سنتی

چند نكته ضروری در مورد تهیه بستنی ها:

1- وقتی خامه به راحتی شكل نمی گیرد، نشان دهنده  پرچرب بودن آن است. در این صورت كمی شیر خنك به آن اضافه می كنیم و خوب به هم می زنیم، بعد مورد استفاده قرار می دهیم. علت دیگر ، شل بودن خامه است كه در این صورت مقداری پودر خامه خشك اضافه می كنیم.

2- شیر را برای تهیه بستنی حتماً بجوشانید.

3- اگر كیفیت ثعلب( ماده پودری شكلی است كه معمولاً برای غلیظ كردن بستنی ها و بعضی از مرباها مورد استفاده قرار می گیرد) پائین بوده ویا مقدار آن برای تهیه بستنی كم باشد، در این شرایط بستنی كشدارنشده و حالت یخی به خود می گیرد، پس بهتر است به مقدار تعیین شده توجه شود.

مواد لازم

1 كیلو

شیر

250 گرم

شكر

30 گرم

ثعلب

نصف استكان

گلاب

یك سوم قاشق چایخوری

زعفران سائیده

100 گرم

خامه

طرز تهیه:

شیر را می جوشانیم و بعد حرارت آن را ملایم كرده و زعفران حل شده در گلاب را اضافه می كنیم و شكر و ثعلب مخلوط شده را هم كم كم به آن اضافه كرده، با چنگال مرتب به هم می زنیم تا شكر و ثعلب در شیر حل شود. پس از خنك شدن مایع بستنی، آن را در ظرف فلزی ( استیل) می ریزیم و در ظرف پر از یخ نرم شده قرار می دهیم و با همزن مرتب به هم می زنیم تا بستنی خودش را گرفته وسفت و كشدار شود. ظرف را در فریزر قرار می دهیم و بعد از نیم ساعت آن را در می آوریم و مجدداً با همزن خوب می زنیم تا بستنی آماده شود. موقع سرو می توانیم آن را در ظرف بستنی خوری بریزیم و با یك قاشق سوپخوری شربت آلبالو آن را تزئین كنیم و یا به طریق زیر به آن خامه تكه تكه شده اضافه كنیم.

 خامه را با كاردك فلزی یا پلاستیكی به كف سینی به قطر 2 میلی متر بكشید و آن را در فریزر و یا یخدان قرار دهید.پس از سفت شدن آن را با كاردك از سینی جدا كرده و به بستنی اضافه كنید . موقع سرو از پودر پسته هم می توانیم استفاده كنیم.

نكات تغذیه ای:

به علت وجود شیر و خامه در بستنی، برای افرادی كه به مقدار كم لبنیات می خورند، می تواند مفید باشد ولی خواص شیر را نخواهد داشت.

كل انرژی این مقدار بستنی، 1735 كالری است. این مقدار اگر توسط 10 نفر میل شود، سهم هر فرد 5/173 كالری خواهد بود.





نوع مطلب : تحقیقات درباره بستنی میوه ایی ( درمان مریضی با خوردن بستنی ) (تحقیقات درباره بستنی شاد ) (تزئین بستنی میوه ایی)، 
برچسب ها : بستنی، بستنی میوه ای، طرز تهیه بستنی سنتی، بستنی شاد، طرز تهیه بستنی،
لینک های مرتبط :

دانشمندان نیوزلندی نوعی بستنی تولید کرده اند که به گفته آنها قادر است با عوارض جانبی شیمی درمانی در بیماران سرطانی مقابله کند ...


به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره ، بسیاری از بیماران سرطانی که از این بستنی استفاده کرده اند خوشحالی خود را از این کشف علمی اعلام کردند.

اسهال و کاهش گلبول های سفید خون از جمله مهمترین عوارض شیمی درمانی به شمار می روند.

جِرِمی هل از کارشناسان دست اندر کار در تولید این بستنی می گوید: مدت ها بود که روی ترکیبات شیمیایی شیر تحقیق می کردیم و به این نتیجه رسیدیم که در شیر ترکیبات شیمیایی عجیبی وجود دارد که می تواند فواید زیادی برای سلامتی انسان داشته باشد.

دانشمندان امیدوارند این نوع بستنی از طریق انجماد بتواند ویژگی های خود را به مدت طولانی حفظ کند.

هل می گوید: در روند تولید این بستنی یک مرحله گرمادهی وجود دارد که در این مرحله ترکیبات و مواد لازم را برای تولید بستنی جدید به آن اضافه می کنیم.

ایسنا: شکلات و بستنی گاهی برای تغییر حالات روحی مفید هستند و فرد را از افسردگی خارج می‌کنند زیرا این مواد موجب ترشح هورمون «بتاآندورفین» در بدن می‌شوند که شادی بخش است.

دکتر مسعود کیمیاگر افزود: باید مواد غذایی را بشناسیم و بدانیم از هر کدام چه انتظاری داریم. به عنوان مثال اگر شکلات را به منظور تامین «پلی فنول» – که یک آنتی اکسیدان قوی است- مصرف می‌کنیم باید بدانیم که بهترین فنول‌ها در سبزی‌ها، گوشت‌ها و میوه‌ها وجود دارند.

وی ادامه داد: شما برای این‌ که ترکیبات فنولی دریافت کنید، ناچار نیستید به شکلات پناه ببرید. صحیح است که شکلات یکی از منابع تامین فنول است اما عیب بزرگ آن پرکالری بودنش است. اما حسن سبزی‌ به کم کالری بودنش است.

کیمیاگر ادامه داد: مصرف یک یا دو تکه کوچک از شکلات در طول شبانه روز مشکل ساز نیست. اما اگر شخصی بخواهد مجوز مصرف آزاد شکلات را از ما دریافت کند، این گونه نیست بلکه می توانند موادی چون فنول را از سبزی‌ها تامین کنند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در پاسخ به این پرسش که آیا صحیح است که در تولید شکلات از «لستین»‌های صنعتی که سرطان زا هستند، استفاده کنند یا خیر، گفت: متاسفانه به جای لستین واقعی و طبیعی از ترکیبات شیمیایی در ساخت شکلات بهره می‌گیرند. در صنعت کارهای عجیب زیادی انجام می‌دهند با این حال مصرف شکلات‌هایی که «لستین» طبیعی ندارند را توصیه نمی‌کنیم.

وی ادامه داد: رسیدگی به این مسئله بر عهده سیستم نظارتی است. به هر روی برای مصرف شکلات باید به شرکت‌های معتبر اعتماد کرد.

این متخصص تغذیه همچنین در توضیح تمایز میان شکلات شیرین با شکلات تلخ اظهار کرد: شکلات تلخ قند ندارد، اما کالری‌ آن از شکلات معمولی کمتر نیست. این تصور که مصرف شکلات تلخ، موجب چاقی نمی‌شود، اشتباه است. تصور کنید در یک شکلات معمولی۵۰ گرمی، ۲۰ گرم شکر اضافه می‌کنند، اما در یک شکلات تلخ با همان وزن، به جای شکر، ۵۰ گرم شکلات وجود دارد. در حالی که هر گرم شکر ۴ کالری ولی هر گرم شکلات ۵ گرم کالری دارد.

کیمیاگر در پایان درباره تاثیر مصرف شکلات بر پوست و بروز آکنه گفت: بستگی به طبع افراد دارد مثلا برخی افراد با مصرف شکلات دچار ناراحتی های پوستی مانند آکنه می‌شوند.



 





نوع مطلب : تحقیقات درباره بستنی میوه ایی ( درمان مریضی با خوردن بستنی ) (تحقیقات درباره بستنی شاد ) (تزئین بستنی میوه ایی)، 
برچسب ها : بستنی شاد، بستنی میوه ای، بستنی،
لینک های مرتبط :

طبق تحقیقات انجام شده بستنی شاد یکی از بهترین طمعهای بستنی را در ایران  دارد و هنوز هیچ برندی در ایران نتوانسته طعمهای این شرکت را به مشتری ارائه دهد

طبق گفته های مشتری های این شرکت . بستنی شاد کیفیت خوبی دارد و طمع های واقعی میوه را ارائه می دهد و از خوردن بستنی لذت می برند جای خوشحالی است که بستنی شاد بجای فکر کردن به پول به کیفیت می پردازد و این هست رمز موفقیت بستنی شاد خیلی از شرکت ها خواستند الگو برداری کنند از روی رنگ شکل و کیفیت بستنی شاد اما مشتری های این برند معروف گفته اند هیچ وقت گول نمی خورند و کیفیت بستنی شاد را با هیچ برند دیگری که کپی برداری کرده عوض نمی کنند

طبق گفته های یکی از نماینده های مشهد واقع در چهاراه دکترا - بستنی شاد با خرید بهترین فرمولهای بستنی دنیا و تجربه چندین ساله در مورد بستنی و خرید مجهز ترین دستگاهای تمام اتوماتیک که دست انسان در تولید بستنی به حداقل می رساند . این دستگاها در نوع خود بی نظیر هستن و مردم می توانند با خیال راحت از خوردن بستنی لذت ببرند چون این دستگاها بهترین کیفیت و سالم ترین بستنی را تولید میکنند طبق گفته های نماینده بستنی شاد در مشهد به علت سو استفاده بعضی از تولید کنندگان بستنی برای ارزان در آمدن کالای خود از رنگ های صنعتی غیر مجاز و موادی که اداره بهداشت رد کرده استفاده می کنند و متاسفانه نمی شود تمام بستنی های بازار را تائید کرد مگر تولید کننده اصلی که آزمایشگاهای پیشرفته در کارخانه خود داشته   باشد و به علت هزینه های فراوان آزمایشگاه خیلی از تولید کننده ها نمی توانند کیفیت عالی و سالم را ارائه دهند و برای طعم بستنی به جای استفاده از عصاره میوه از اسانس میوه که ترکیبات شیمیائی است استفاده می کنند چون فریز میوه و تبدیل آن به عصاره برای بستنی هزینه سنگینی دارد و برای تولید کنندگانی که فروش بستنی کمی در بازار دارند صرف نمی کند

جالب هست بدانید علت این که در زمستان و یا در کل سال با خوردن (بستنی شاد )نمی لرزین و یا احساس انرژی خوبی داریدچی است ؟

بستنی شاد به علت این که در محصولات خود از 10 تا 16 درصد چربی شیر استفاده می کند و طعم بستنی این برند از عصاره میوه استفاده میشود  شما احساس انرژی و احساس خوبی بعد از خوردن بستنی دارید و یا در زمستان احساس سرما نمی کنید

لازم به ذکر است بستنی شاد  به علت صادرات به آسیا و کشورهائی از اروپا معتبر ترین استاندارد های دنیا برای کیفیت را دریافت کرده است

به اعتقاد بعضی از مشتریان بستنی شاد که در خارج از کشور سکونت دارند :  طعم بستنی شاد از خیلی از برند های معرف دنیا بهتر است باید به مدیران بستنی شاد  جناب آقای میزان تبریک گفت که این قدر در کار موفق و این برند خوش نام و با کیفیت را به مشتری  ارائه داده اند

کلیه تحقیقات و موارد ذکر شده از سایت های معتبر انجام شده است





نوع مطلب : تحقیقات درباره بستنی میوه ایی ( درمان مریضی با خوردن بستنی ) (تحقیقات درباره بستنی شاد ) (تزئین بستنی میوه ایی)، 
برچسب ها : بستنی شاد، بستنی میوه ای،
لینک های مرتبط :



 

تزیین بستنی به شکل های مختلف

بستنی یکی از پرطرفدارترین مواد غذایی در بین همه سنین محسوب میشود….به حصوص اگر به یکی از اشکال زیر تزیین شود

تزیین بستنی به شکل های مختلف

تزیین بستنی به شکل های مختلف

تزیین بستنی به شکل های مختلف

تزیین بستنی به شکل های مختلف

تزیین بستنی به شکل های مختلف

تزیین بستنی به شکل های مختلف

تزیین بستنی به شکل های مختلف

تزیین بستنی به شکل های مختلف

تزیین بستنی به شکل های مختلف

www.akairan.com  منبع:وب سایت آکا ایران





نوع مطلب : تحقیقات درباره بستنی میوه ایی ( درمان مریضی با خوردن بستنی ) (تحقیقات درباره بستنی شاد ) (تزئین بستنی میوه ایی)، 
برچسب ها : بستنی، بستنی میوه ایی، بستنی شاد، بستنی مختلف،
لینک های مرتبط :





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
 
 
بالای صفحه