تبلیغات
manfi22 - طرز تهیه بستنی سنتی
 
manfi22
اطلاعات بیشتر زندگی بهتر
درباره وبلاگ


وبلاکmanfi22 محیطی جذاب ارامش بخش وعکسهای محشر

مدیر وبلاگ : وحید و حمید شیرزاد

بستنی سنتی

چند نكته ضروری در مورد تهیه بستنی ها:

1- وقتی خامه به راحتی شكل نمی گیرد، نشان دهنده  پرچرب بودن آن است. در این صورت كمی شیر خنك به آن اضافه می كنیم و خوب به هم می زنیم، بعد مورد استفاده قرار می دهیم. علت دیگر ، شل بودن خامه است كه در این صورت مقداری پودر خامه خشك اضافه می كنیم.

2- شیر را برای تهیه بستنی حتماً بجوشانید.

3- اگر كیفیت ثعلب( ماده پودری شكلی است كه معمولاً برای غلیظ كردن بستنی ها و بعضی از مرباها مورد استفاده قرار می گیرد) پائین بوده ویا مقدار آن برای تهیه بستنی كم باشد، در این شرایط بستنی كشدارنشده و حالت یخی به خود می گیرد، پس بهتر است به مقدار تعیین شده توجه شود.

مواد لازم

1 كیلو

شیر

250 گرم

شكر

30 گرم

ثعلب

نصف استكان

گلاب

یك سوم قاشق چایخوری

زعفران سائیده

100 گرم

خامه

طرز تهیه:

شیر را می جوشانیم و بعد حرارت آن را ملایم كرده و زعفران حل شده در گلاب را اضافه می كنیم و شكر و ثعلب مخلوط شده را هم كم كم به آن اضافه كرده، با چنگال مرتب به هم می زنیم تا شكر و ثعلب در شیر حل شود. پس از خنك شدن مایع بستنی، آن را در ظرف فلزی ( استیل) می ریزیم و در ظرف پر از یخ نرم شده قرار می دهیم و با همزن مرتب به هم می زنیم تا بستنی خودش را گرفته وسفت و كشدار شود. ظرف را در فریزر قرار می دهیم و بعد از نیم ساعت آن را در می آوریم و مجدداً با همزن خوب می زنیم تا بستنی آماده شود. موقع سرو می توانیم آن را در ظرف بستنی خوری بریزیم و با یك قاشق سوپخوری شربت آلبالو آن را تزئین كنیم و یا به طریق زیر به آن خامه تكه تكه شده اضافه كنیم.

 خامه را با كاردك فلزی یا پلاستیكی به كف سینی به قطر 2 میلی متر بكشید و آن را در فریزر و یا یخدان قرار دهید.پس از سفت شدن آن را با كاردك از سینی جدا كرده و به بستنی اضافه كنید . موقع سرو از پودر پسته هم می توانیم استفاده كنیم.

نكات تغذیه ای:

به علت وجود شیر و خامه در بستنی، برای افرادی كه به مقدار كم لبنیات می خورند، می تواند مفید باشد ولی خواص شیر را نخواهد داشت.

كل انرژی این مقدار بستنی، 1735 كالری است. این مقدار اگر توسط 10 نفر میل شود، سهم هر فرد 5/173 كالری خواهد بود.





نوع مطلب : تحقیقات درباره بستنی میوه ایی ( درمان مریضی با خوردن بستنی ) (تحقیقات درباره بستنی شاد ) (تزئین بستنی میوه ایی)، 
برچسب ها : بستنی، بستنی میوه ای، طرز تهیه بستنی سنتی، بستنی شاد، طرز تهیه بستنی،
لینک های مرتبط :
دوشنبه 16 مرداد 1396 06:32 ب.ظ
I am extremely impressed along with your writing skills and also with the structure for your weblog.

Is that this a paid subject or did you modify it yourself?
Either way keep up the excellent high quality writing,
it is uncommon to look a nice weblog like this one today..
شنبه 14 مرداد 1396 10:48 ب.ظ
Hi there! This post could not be written any better!
Reading through this post reminds me of my good old room
mate! He always kept talking about this. I will forward this post to him.
Pretty sure he will have a good read. Thanks for sharing!
یکشنبه 8 مرداد 1396 12:21 ق.ظ
Howdy! I could have sworn I've been to this blog before but after reading through some of the post I
realized it's new to me. Anyhow, I'm definitely delighted I found it and I'll be
bookmarking and checking back often!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
 
 
بالای صفحه