تبلیغات
manfi22 - درمان بعضی از مریضی ها با خوردن بستنی (درمان سرطان ) (درمان افسردگی )
 
manfi22
اطلاعات بیشتر زندگی بهتر
درباره وبلاگ


وبلاکmanfi22 محیطی جذاب ارامش بخش وعکسهای محشر

مدیر وبلاگ : وحید و حمید شیرزاد

دانشمندان نیوزلندی نوعی بستنی تولید کرده اند که به گفته آنها قادر است با عوارض جانبی شیمی درمانی در بیماران سرطانی مقابله کند ...


به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره ، بسیاری از بیماران سرطانی که از این بستنی استفاده کرده اند خوشحالی خود را از این کشف علمی اعلام کردند.

اسهال و کاهش گلبول های سفید خون از جمله مهمترین عوارض شیمی درمانی به شمار می روند.

جِرِمی هل از کارشناسان دست اندر کار در تولید این بستنی می گوید: مدت ها بود که روی ترکیبات شیمیایی شیر تحقیق می کردیم و به این نتیجه رسیدیم که در شیر ترکیبات شیمیایی عجیبی وجود دارد که می تواند فواید زیادی برای سلامتی انسان داشته باشد.

دانشمندان امیدوارند این نوع بستنی از طریق انجماد بتواند ویژگی های خود را به مدت طولانی حفظ کند.

هل می گوید: در روند تولید این بستنی یک مرحله گرمادهی وجود دارد که در این مرحله ترکیبات و مواد لازم را برای تولید بستنی جدید به آن اضافه می کنیم.

ایسنا: شکلات و بستنی گاهی برای تغییر حالات روحی مفید هستند و فرد را از افسردگی خارج می‌کنند زیرا این مواد موجب ترشح هورمون «بتاآندورفین» در بدن می‌شوند که شادی بخش است.

دکتر مسعود کیمیاگر افزود: باید مواد غذایی را بشناسیم و بدانیم از هر کدام چه انتظاری داریم. به عنوان مثال اگر شکلات را به منظور تامین «پلی فنول» – که یک آنتی اکسیدان قوی است- مصرف می‌کنیم باید بدانیم که بهترین فنول‌ها در سبزی‌ها، گوشت‌ها و میوه‌ها وجود دارند.

وی ادامه داد: شما برای این‌ که ترکیبات فنولی دریافت کنید، ناچار نیستید به شکلات پناه ببرید. صحیح است که شکلات یکی از منابع تامین فنول است اما عیب بزرگ آن پرکالری بودنش است. اما حسن سبزی‌ به کم کالری بودنش است.

کیمیاگر ادامه داد: مصرف یک یا دو تکه کوچک از شکلات در طول شبانه روز مشکل ساز نیست. اما اگر شخصی بخواهد مجوز مصرف آزاد شکلات را از ما دریافت کند، این گونه نیست بلکه می توانند موادی چون فنول را از سبزی‌ها تامین کنند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در پاسخ به این پرسش که آیا صحیح است که در تولید شکلات از «لستین»‌های صنعتی که سرطان زا هستند، استفاده کنند یا خیر، گفت: متاسفانه به جای لستین واقعی و طبیعی از ترکیبات شیمیایی در ساخت شکلات بهره می‌گیرند. در صنعت کارهای عجیب زیادی انجام می‌دهند با این حال مصرف شکلات‌هایی که «لستین» طبیعی ندارند را توصیه نمی‌کنیم.

وی ادامه داد: رسیدگی به این مسئله بر عهده سیستم نظارتی است. به هر روی برای مصرف شکلات باید به شرکت‌های معتبر اعتماد کرد.

این متخصص تغذیه همچنین در توضیح تمایز میان شکلات شیرین با شکلات تلخ اظهار کرد: شکلات تلخ قند ندارد، اما کالری‌ آن از شکلات معمولی کمتر نیست. این تصور که مصرف شکلات تلخ، موجب چاقی نمی‌شود، اشتباه است. تصور کنید در یک شکلات معمولی۵۰ گرمی، ۲۰ گرم شکر اضافه می‌کنند، اما در یک شکلات تلخ با همان وزن، به جای شکر، ۵۰ گرم شکلات وجود دارد. در حالی که هر گرم شکر ۴ کالری ولی هر گرم شکلات ۵ گرم کالری دارد.

کیمیاگر در پایان درباره تاثیر مصرف شکلات بر پوست و بروز آکنه گفت: بستگی به طبع افراد دارد مثلا برخی افراد با مصرف شکلات دچار ناراحتی های پوستی مانند آکنه می‌شوند.



 





نوع مطلب : تحقیقات درباره بستنی میوه ایی ( درمان مریضی با خوردن بستنی ) (تحقیقات درباره بستنی شاد ) (تزئین بستنی میوه ایی)، 
برچسب ها : بستنی شاد، بستنی میوه ای، بستنی،
لینک های مرتبط :
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
 
 
بالای صفحه